Gastenboek

11 gedachten over “Gastenboek

 1. Onze dochter Tjessa is ruim 1,5 jr. en gaat met heel veel plezier naar Jolanda en haar gezin. Ze leert er veel en er wordt heel veel met Tjessa gespeeld en geoefend. Ook de interaktie met andere kinderen wordt goed begeleid en gestimuleerd. Tjessa is iets aan de langzame kant met de fysieke ontwikkeling. Het programma dat Jolanda bied sluit naadloos aan op het oefen programma van de fysio. Ook de geestelijke ontwikkeling wordt goed geprikkeld,ook al is daar geen achterstand. Tjessa ervaart het als geweldig leuk en ziet ons niet meer staan als we haar brengen. Het is echt een gastouder met een dikke plus. Een aanrader voor ouders die iets meer voor hun kind willen of het nodig vinden dat er extra aandacht gegeven wordt voor bepaalde problemen. Wij zijn als ouders van Tjessa zeer te spreken over het geboden pakket, de aandacht, de flexibiliteit die er is en het verslag van de vorderingen en activiteiten die gedaan worden.

 2. Mijn kind naar een gastouder? Echt niet!
  Dat heb ik altijd geroepen, maar door de veranderingen vanuit de regering, moest ik noodgedwongen op zoek naar een gastouder.

  Vanuit het gastouderbureau is gezocht naar een gastouder en ik ben zelf op zoek gegaan. Via marktplaats ben ik bij Jolanda terecht gekomen. Wat ze schreef over haar ervaring en hoe ze met kinderen omgaat, heeft me zo gepakt. Dat was precies waar ik naar zocht in een gastouder.

  Een gastouder die echt kijkt naar de ontwikkeling van jouw kind. Elk kind heeft een andere ontwikkeling en Jolanda weet hoe ze daarmee om moet gaan. Ze werkt met thema’s en binnen deze thema’s zijn verschillende niveaus, waardoor het voor elk kind goed te volgen is en een uitdaging blijft.

  Ik ben zo blij met Jolanda. Mijn zoontje gaat er met plezier heen en vanaf dag 1 voelde hij zich er al thuis. Hij is echt onderdeel van het gezin wanneer hij daar is.

  Al mijn twijfels wat een gastouder betreft vielen weg, toen ik Jolanda voor de eerste keer sprak. Het voelde goed en ze is echt een gastouderplus.

  Wat ook leuk is, is dat je elke maand een mail krijgt met welke thema de maand erop wordt behandeld en hoe je als ouder zelf ook bezig kunt zijn met het thema. In deze mail krijg je ook een verslag over je kind, hoe die zich de afgelopen maand zich weer ontwikkeld heeft.

  Ik ben echt enorm enthousiast over deze gastouder en ik raad haar zeker aan:exclaim:

 3. Onze dochter Kenza is sinds vorig jaar bij Jolanda. We hebben 2 dochters en daardoor al meerdere gastouders gehad. Maar met geen enkele gastouder hebben we zo’n goede ervaring als met Jolanda. Het is echt een opvang met een plus door de thema’s die ze aanbiedt en de persoonlijke aandacht die ze voor elk kind heeft. Maandelijks ontvangen we van haar een prachtige nieuwsbrief waarin wordt verteld welk thema wordt behandeld maar ook een persoonlijk verslag wordt gegeven van je kind. Ook krijgen we foto’s en filmpjes toegestuurd. Echt leuk om te zien en te lezen! 
  Jolanda, we zijn blij met je!

 4. Lieve Jolanda,

  Ik vind het geweldig om te zien en te lezen hoe goed jij je werk doet.
  Je hart gaat uit naar kinderen en dat is zo mooi om te zien.
  Ik heb ook heel veel van je mogen leren en daar ben ik heel trots op.

  Voor ouders die dit lezen en twijfelen.
  Jolanda heeft een hart van goud en kan zich zo goed inleven in een kind en dat vinden kinderen geweldig.
  Ik kan dit beamen omdat ze me collega is geweest.

  Ik mis je -x- Melissa

 5. Lieve Jolanda. Bedankt dat Tjessa bijna 1,5 jaar bij jou in je gezin te gast mocht zijn. Ze is altijd met veel plezier bij je geweest en heeft er heel veel geleerd en mee gemaakt. Door je aanpak is er veel persoonlijke aandacht voor elk kind wat bij je is en waar nodig je extra aandacht geeft. Voor Tjessa heeft dit heel goed uitgepakt. Ze is nu toe aan de volgende stap en gaat naar de peuter speelzaal. Ze zal je missen. We zullen je bij iedereen aanbevelen die een gastouder zoekt. Het was geweldig. Nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen en alles wat je Tjessa heb bij gebracht. En dat is veel.

 6. Met veel genoegen schrijf ik een aanbeveling voor Jolanda.
  Wij hadden het geluk dat ze plek had voor de opvang van onze dochter. Het was in het begin niet makkelijk haar achter te laten, maar Jolanda hield ons goed op de hoogte met appjes en foto?s gedurende de dag. Dat maakt het loslaten een stuk makkelijker.
  Jolanda neemt haar vak zeer serieus en haalt echt het beste uit de kinderen. Onze dochter heeft echt veel van haar geleerd, maar er was ook volop ruimte om lekker te spelen.
  Dus zoekt u een fijne gastouder neem dan zeker contact op met Jolanda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *